Tel : 022-6751 444

Main Menu

Traplift in binnenbocht

Pluslift is specialist in sterke trapliften met een draagcapaciteit tot 160 kg. Ook als er sprake is van een steile trap of krappe bocht dan komt deze stabiele Duitse traplift optimaal tot zijn recht. Ideaal voor compacte oplossingen in een kleine hal of overloop. Kortom als u zorgenvrij iedere dag de trap op en af wilt, dan bent u bij Pluslift aan het juiste adres.

Lees meer


Plus traplift bij obesitas

Pluslift is het merk voor trapliften met extra draagcapaciteit. In geval van obesitas is het verstandig om een extra sterke traplift te plaatsen waar u met zekerheid op kunt vertrouwen. Een traplift met draagvermogen tot 150 of 160 kg zorgt voor extra veiligheid, stabiliteit en minder storingsgevoeligheid. Onze trapliften blijven geluidsarm en stabiel zelfs bij 160 kg gewicht via de binnenbocht. Tegelijkertijd kunt u ook een extra brede stoel met traagschuim kiezen voor meer zitcomfort.

Lees meer


Stastoelen voor smalle trappen

Specifiek voor krappe behuizing en voor mensen met zitproblemen kunnen wij de stoeltraplift vervangen door een stalift.

Lees meer


Traplift naar meerdere etages

Pluslift is specialist in binnenbocht trapliften en plateauliften. Ongeacht of het om één of meerdere etages gaat, wij monteren de rails met precisie strak langs de binnenbocht. Op iedere etage kunt u een tussenstop krijgen zodat u kunt uitstappen op iedere verdieping. Met de afstandsbediening kunt u de traplift oproepen vanuit zijn parkeerstand.

Lees meer


Traplift in 1 week

Bij een draagcapaciteit tot 140 kg kunt u ook een traplift via ons kopen of huren. Deze lift kunnen we binnen 1 week leveren op maat. Kosten vanaf € 5.999,- voor een nieuwe traplift met bocht. Ontdek de modulaire railconstructie waarmee we terplekke de bocht op maat kunnen configureren.

Lees meer


Plateaulift

U kunt met een plateaulift met uw rolstoel, rollator of scootmobiel de trap op en af. Ervaar het comfort om lekker in uw stoel te blijven zitten. De plateaulift overbrugt rechte trappen en trappen met bochten. U heeft zowel boven als beneden dan ook uw hulpmiddel bij de hand. Een overstap is niet nodig.

Lees meer


Platformlift 30 tot 100 cm

De mini platformlift overbrugt kleine hoogtes tot 100 centimeter met een schaarliftconstructie. U kunt op uw rolstoel blijven zitten. De mini platformlift is ideaal bij split level woningen en bij een entree met 3 tot 6 traptreden. Wij kunnen deze lift naast uw trap installeren. Of voor de trap met een uitschuifbrug.

Lees meer


Drempelhulpen / Hellingbaan

U wilt met uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk door de deur. Wij leveren drempelhulpen op maat voor kleine tot middelgrote barrières vanaf 1 centimeter. Bij voorkeur zonder opstaand randje om de transfer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lees meer


Automatische deuropener

Dankzij de automatische deurdranger kunt u op gepaste afstand de deur elektrisch openen met een druk op de knop of via een sensor. De deur sluit tevens weer automatisch. We kunnen deze automatische deurdranger op uw bestaande binnendeur of buitendeur plaatsen.

Lees meer


Trippelstoel

Een trippelstoel is een multifunctionele mobiliteitstoel voor gemakkelijke verplaatsing thuis. Met de Ø100 mm zwenkwielen, rem, elektrische hoogteverstelling en verlengde armsteunen vergroot u uw zelfstandigheid bij verplaatsing, in de keuken en bij transfers.

Lees meer


Badlift

Met de Bellavita badlift komt u gemakkelijk en veilig in en uit bad. De badlift brengt de stoel omhoog en omlaag. En in de laagste stand kunt u de rugleuning met de afstandsbediening achterover laten kantelen en weer rechtop als u het bad weer wilt verlaten.

Lees meer


Rolstoel voetenzakken

Royaal assortiment rolstoel voetenzakken voor een aangenaam comfortabele winterdag. Modieus design met keuze uit vele maten (inclusief voetenzakken op maat). Van fleece, polyester tot wollen binnenvoering. Ontdek onze riante voorraad.

Lees meer


Dementie geheugensteuntje

Specifiek voor ouderen heeft Huis van Gemak een geheugensteuntje ontwikkeld als hulpmiddel bij dementie. De kracht van het persoonlijke geheugensteuntje is de combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke tekst en repeterende audio. Ontdek de slimme tools: de breinbutton en de breintablet.

Lees meer