Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Traplift voor meerdere etages

De Pluslift is bij uitstek een geschikte traplift voor vervoer naar meerdere etages. Ongeacht of het gaat om woningen, landhuizen, hotels of openbare gebouwen. Wenteltrappen of spiltrappen. Wij installeren een traplift met rail op maat. Wij kunnen voor u een traplift aan de rails bevestigen. Maar uiteraard ook een stalift of plateaulift. Ongeacht hoe u omhoog of omlaag wenst, wij realiseren de oplossingen voor 1 of meerdere etages.

Doorgaans maken we de rails aan de binnenbocht. Dan kunt u in één vloeiende lijn zonder overstappen u weg omhoog vinden. We kunnen op iedere verdieping een stop creëren met een draaibare stoelfunctie. Daarbij werken wij wel altijd met een dubbele rail voor extra stabiliteit.

Traplift bij wenteltrap

Pluslift biedt een unieke traplift oplossing voor mensen met een wenteltrap. Veel leveranciers hebben moeite om hun traplift goed te monteren bij een wenteltrap. Wij hebben een goed doordachte montageformule om ook langs wenteltrappen de traplift vakkundig te bevestigen. In de meeste gevallen gaat het bij een wenteltrap om een traplift met een binnenbocht. Voor een proef op de som adviseren wij u een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Dikwijls worden trapliften voor meerdere etages geplaatst bij appartementencomplexen. Hierbij hebben wij uiteraard ook oog voor de medetrapgebruikers. Onze traplift biedt volop mogelijkheden voor optimale ruimtebenutting. Bij krappe trappen kunnen we de stoeldiepte inkorten. Alle liften worden met een vakkundige constructie gemonteerd en zijn extreem geluidsarm.

Voor nadere informatie over trapliften bij meerdere etages kunt u contact met ons opnemen.

Vraag stellen Afspraak maken