Tel : 022-6751 444
Main Menu

Trapliften service

We streven naar perfectie met technisch hoogwaardige producten en persoonlijke service. Traplift oplossingen draaien altijd om details. Wij zetten de puntjes op de i. En doen ons best om uw aanvraag, levering en klantsupport optimaal te laten verlopen.

Onze trapliften worden in Duitsland gefabriceerd. De communicatielijnen zijn kort. We meten de liftrails op met geavanceerde 3D fotogrammetrie. De beelden worden met alle projectdetails doorgestuurd naar de fabrikant. Hierdoor verloopt de communicatie perfect en zijn er geen interpretatie verschillen.

Met goed luisteren, goed materiaal en de juiste mensen bieden we hoge servicekwaliteit:
  • » deskundig traplift advies op locatie
  • » met precisie inmeten van de trapsituatie
  • » hoogwaardige kwaliteit
  • » professionele installatie in één dag
  • » service bij storing en onderhoud
  • » prima garantievoorwaarden

Servicecontract

In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een servicecontract bij de traplift of plateaulift. Het voordeel van het servicecontract is dat de technische vakman uw lift periodiek een onderhoudsbeurt geeft en controleert op essentiële onderdelen. Daarnaast bent u verzekerd van snelle service in geval van storing of productuitleg.

Vraag stellen

Traplift keuren

Voor een keuring van uw traplift kunt u contact opnemen met onze keuringmeester. Twijfelt u over de techniek van de traplift? Laat een onafhankelijke expert uw lift controleren.

NEN keuring

Traplift ophalen

Wij kunnen uw overtollige traplift ook weer ophalen. Afhankelijk van het merk en bouwjaar. Soms ontvangt u zelfs een klein bedrag voor uw gebruikte traplift. Gebruikt u uw traplift niet meer? Laat ons deze ophalen en wij zorgen ervoor dat we bruikbare onderdelen weer hergebruiken en de rail wordt milieuvriendelijk gerecycled.

Lees meer