Tel : 022-6751 444
Main Menu

Traplift ophalen

Gebruikt u de traplift niet meer? Wij kunnen uw gebruikte Thyssen Krupp traplift binnen 48 uur demonteren en ophalen. Vaak bij een verhuizing willen de nieuwe bewoners de traplift laten verwijderen. Het is uiteraard een flinke sta in de weg als u de traplift niet gebruikt. De rails, de stoel met motor. We kunnen de hele traplift ophalen zodat u uw trap weer naar eigen wens kunt inzetten.

Als u uw traplift wilt laten ophalen, ga even na of deze uw eigendom is. Als uw via het WMO loket van de gemeente de traplift heeft gekregen, dan kan het zijn dat u deze in bruikleen heeft. In dat geval dient u melding te maken bij de gemeente dat u het hulpmiddel niet meer nodig heeft.

Traplift ophalen

Duurzaam hergebruik van een gebruikte traplift

We kunnen uw gebruikte traplift milieuvriendelijk laten recyclen. In vele gevallen kunnen we ook nog wel wat onderdelen hergebruiken zoals de stoel en motor. Rails worden altijd op maat gemaakt. Iedere woning heeft andere hoeken dus een rails op maat. Dit zorgt ervoor dat voor een betrouwbare veilige traplift er met zorg een nieuwe rail moet worden geproduceerd. En overige tweedehands artikelen dienen eerst conform een NEN keuringworden getest.

Inkoop van een gebruikte traplift

De kosten voor het ophalen en demonteren van een traplift verschillen per merk. Bij sommige merken is het lastig om ze een 2e leven te geven qua onderdelen beschikbaarheid. In dat geval gaan de spullen linea recta naar de afvalreycling. Hieronder geven wij een overzicht van de kosten voor de inkoop van trapliften:
  • » Thyssen Krupp traplift Swing (bouwjaar 2019 2021): inkoop; u ontvangt € 200,-
  • » Premium traplift: inkoop; u ontvangt € 200,-
  • » Verticale platformlift: gratis ophalen
  • » overige trapliften: u email ons even voor overleg

Traplift ophalen