Plateaulift met rechte rails

De plateaulift met rechte rails wordt toegepast om trapsituaties te overbruggen met uw rolstoel binnen of buiten (bestand tegen weer en wind). Een traplift is voordeliger maar het grote voordeel van de plateaulift is dat u het hulpmiddel mee naar boven en beneden kunt nemen. Voorkom zware transfers bij problemen met zitten <> staan <> zitten.

Plateaulift buiten

Een plateaulift met rechte rails kan alleen worden toegepast als de rails stevig aan de wand of trap kunnen worden bevestigd. Binnen is dit meestal geen probleem. Buiten ontbreekt er nog weleens een sterke fundering. In dat geval kunnen wij :
  • » een nieuwe wand plaatsen
  • » overgaan op een platformlift met schaarlift
  • » de lift klimaatbestendig en hufterproof maken
  • » een fundering maken

Plateaulift van 50 cm tot 6 meter hoogte

Ongeacht wat de hoogte is die u wenst te overbruggen met een plateaulift. De lift brengt u naar het gewenste eindpunt. De rails wordt op maat geproduceerd en is bepalend voor de begin- en eindhoogte. U kunt naast rechte rails ook kiezen uit rails met een bocht.

Complete oplossing

Van elektrische bediening tot veiligheidsmaatregelen, van praktische steunen tot antislip vloer. De plateaulift met rechte rails is tot in details afgestemd op het leveren van een complete, veilige en comfortabele oplossing. Bel of e-mail ons voor overleg of een vrijblijvende afspraak.