Huis van Gemak

Huis van Gemak heeft als missie gesteld om met geschikte woningaanpassingen en liften barrièrevrij wonen mogelijk te maken. Huis van Gemak Gemak beschikt over veel kennis omtrent waar een geschikte woning aan moet voldoen voor optimaal comfort bij senioren met fysieke beperkingen.

Huis van Gemak stelt de klant echt centraal, en niet de producten of het budget. Tegenwoordig wordt in de zorg dikwijls te weinig aandacht en tijd genomen naar het luisteren naar de cliënt en het verdiepen in duurzame oplossingen wat voor de gebruiker en de woning het beste is. Dit betekent zeer zeker niet automatisch dat deze oplossingen duurder zijn. Het draait bij ons om de mindset om vanuit de klant te denken.

Wij kijken objectief naar uw situatie en denken met u mee omtrent de meest geschikte oplossing voor optimaal wooncomfort. Dit betekent dat wij verschillende uiteenlopende oplossingen in ogenschouw nemen en niet alleen staren naar één oplossing of één product:
  • » soms is verhuizen beter dan een woningaanpassing
  • » is een slaapkamer beneden te realiseren?
  • » er zijn talloze liftoplossingen en lang niet alleen de traditionele traplift

Directeur Rutger Derksen aan het woord:

Na jarenlang te hebben gewerkt op kantoor bij verschillende multinationals vond ik het tijd worden om mijn werkzaamheden over een andere boeg te gooien. Wij kregen in 2005 ons gehandicapte zoontje Jari. We zijn vanwege zijn ernstige meervoudige handicap verhuisd naar een comfortabele woning in het Duizend Eilandenrijk te Broek op Langedijk.

Ons gezin is inmiddels uitgebreid tot 3 kinderen en we wonen met veel plezier in onze riante woning. Jari kan beneden slapen, douchen, badderen en recreëren vanwege de verbouwing die wij hebben laten uitvoeren. Onze drempelvrije woning maakt het gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruik.

Het kost veel tijd en energie om goede aandacht te geven aan mijn gezin, mijn werk, mijn klanten, mijn familie en vrienden. De producten en diensten die ik heb geselecteerd voor Huis van Gemak, zijn stuk voor stuk bedoeld om mensen meer energie te geven direct of indirect. En mensen meer te laten genieten van quality time.