Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Plateaulift hoogte

De ene rolstoelgebruiker zoekt een plateaulift voor het overbruggen van 50 centimeter bij de voordeur, de ander wenst wel 4 meter hoogte overbruggen. Sommige cliŽnten wensen een verticale lift, de andere zoeken een diagonale beweging met hellingshoek precies in lijn met de trap. Details tellen. Iedere situatie is uniek. Pluslift beschikt over een uitgebreid assortiment plateaulift en traplift oplossingen.

Voor comfortabele plateaulift oplossingen werken we secuur tot op de millimeter nauwkeurig. De missie van Pluslift is om drempelvrij wonen mogelijk te maken. Dit betekent ook bij een plateaulift oplossing dat een 103 cm hoogte niet opgelost mag worden met een standaard 110 cm systeem. Precisie telt.

Maatwerk voor een goede prijs

We streven naar de ideale verhouding tussen comfort en kostenvoordeel. Voor een goede prijs is het een must om gebruik te maken van producten die seriematig geproduceerd worden. We voegen hier flexibiliteit aan toe om met instellingen voor spindels en rails de juiste hoogte op maat af te stemmen.

Voor iedere hoogte hebben wij een passende oplossing. We kunnen daarbij putten uit meerdere producten:

Welke hoogte wilt u overbruggen?