Privacyverklaring

Samenvatting

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Pluslift B.V. omgaat met uw gegevens. Inzake de (persoons-)gegevensbescherming (General Data protection Regulation GDPR) verklaren wij de regelgeving in ons bedrijfsproces te hebben ingevoerd en wij leveren deze volledig na.

Deze website beschikt over één of meerdere contactformulieren waar bezoekers hun contactgegevens en hun informatieaanvraag kunnen achterlaten. Aan de hand van het contactformulier worden de mensen door Pluslift geïnformeerd over het betreffende onderwerp. Deze informatie wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden omtrent andere producten of andere diensten.

Website

Deze website maakt geen gebruik van cookies. Wij volgen onze website bezoekers niet.

Deze website maakt geen gebruik van een account login voor bezoekers of een webshop.

Welke gegevens worden door Pluslift B.V. vastgelegd?

  • » uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres
  • » het product waar u interesse in toont
  • » gebruikersvoorkeuren en overige aanvullingen voor de ideale productsamenstelling

Waar gebruikt Pluslift deze gegevens voor?

Wij gebruiken deze informatie om u het juiste product te adviseren. Wij versturen u alleen informatie omtrent producten en/of diensten waar u interesse in hebt getoond. Wij sturen u geen advertenties of nieuwsbrieven omtrent overige producten uit ons assortiment. Wij werken niet met nieuwsbrieven.

Beheer van de gegevens

Pluslift B.V. beheert bovenstaand genoemde gegevens. Pluslift B.V. zal ervoor zorgen dat uw gegevens adequaat worden beveiligd zodat uw gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik en ongeautoriseerde toegang.

Delen van de gegevens

In sommige gevallen delen wij klantgegevens met onze leveranciers [lees de fabrikant] of partners om u beter van dienst te kunnen zijn omtrent het product waar u interesse heeft getoond. Sommige leveranciers / partners verzorgen de demo voor ons of verrichten reparatiewerkzaamheden.

Sommige bestellingen versturen wij via een transportonderneming. Wij brengen deze op de hoogte van het leveringadres maar zij ontvangen verder geen detailinformatie.

Wij zullen uw gegevens nooit delen met derden of andere belanghebbenden aangaande producten of diensten waar u geen vraag over heeft gesteld aan ons. Wij richten ons zuiver en alleen op het invullen van uw klantbehoefte. Pluslift gebruikt uw gegevens niet voor handel in persoonsgegevens.

Pluslift B.V. heeft zijn administratie uitbesteed aan Administratiekantoor Ouwejan te Heiloo. Deze verzorgt de boekhouding en belastingaangifte. Administratiekantoor Ouwejan krijgt alleen inzicht in de verkoopfacturen en inkoopfacturen en niet in overige documentatie. De verwerker waarborgt dat de tot het verwerken van persoonsgegevens gemachtigde personen zich ertoe hebben verbonden vertrouwelijkheid in acht te nemen.

Gegevens verwijderen

Pluslift B.V. verwijdert alle informatie die ouder is dan 2 jaar via professionele datawipe. data op ongebruikte laptops worden vernietigd door de shredder.

Vragen?

Pluslift B.V. neemt uw privacy erg serieus. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.